Selecteer een pagina

Durf jij één stap te zetten?

Bart Roovers

Bart Roovers

Coach

Ik ben een coach waarbij je de ruimte krijgt om helemaal je zelf te zijn. In je zelf zijn ligt de kracht die deze wereld nodig heeft.

Certificaat Coach 20 juli 2017 bij Dreamschool.

Van droom naar werkelijkheid.

Een verlangen vanuit het hart is wat mij ertoe gedreven heeft om coach te worden. Twee jaar geleden  zag ik voor het eerst de Coach opleiding voorbij komen. Ik voelde dat ik het wilde doen en ik wilde graag mensen helpen. En wist dat ik het ook in mij had om een goede coach te worden. Maar de gedachtes kan ik dit wel?  Is dit wel iets voor mij? Wie ben ik om coach te worden? Hielden mij tegen. Dus nam ik de beslissing om de opleiding niet te gaan doen. Ook al was het maar één stap om mij in te schrijven voor de opleiding, die mij zou helpen mijn ware missie te leven, ik durfde het niet… Een jaar later zag ik dat er een nieuwe ronde startte van deze opleiding. Dus mijn enthousiasme begon weer te borrelen deze keer was het resultaat dat mijn enthousiasme het won van de twijfels en heb ik dus de stap genomen om mij in te schrijven voor de coach opleiding. Tijdens deze opleiding heb ik in levende lijve ondervonden hoe verschillende coach technieken kunnen worden toegepast. Daardoor heb ik persoonlijke confrontaties, groei en transformatie doormaakt. Daarom ben ik deze technieken ook gaan toepassen in de praktijk, ik ben ze ook zelf ondergaan als coachee en heb veel theorie geleerd. Met als resultaat dat ik in de zomer van 2017 officieel mijn coach-certificaat behaald heb. Ik heb verschillende mensen coaching gegeven, zij zijn daardoor gegroeid als mens en hebben dus stappen gezet richting het waarmaken van hun dromen. Het meest belangrijke is dat het hun leven heeft veranderd. Durf jij één stap te zetten?

Coaching

Één Coach Sessie
20/30 Minuten
Aanvragen

Coaching

Één Coach Sessie
40/60 Minuten
Aanvragen

Ik wil een coaching sessie aanvragen

10 + 14 =

Wat voor soort coach ben je eigenlijk?

Ik ben een coach die werkt vanuit intuïtie, hart en hoofd. De ene persoon wil praktische, logische wegen verkennen om zijn/haar droom waar te maken. Dan pak ik cognitieve logische modellen om je te begeleiden. De ander heeft het gewoon even nodig dat iemand echt naar je luistert en je begrijpt. Dan ben ik soms stil, ik luister alleen of we mediteren samen. Ik kan mijn coaching niet in een hokje plaatsen, elke situatie veranderd het type coach dat ik mag zijn op dat moment. Zo kan ik mijn coachees het beste begeleiden.